Antena Căutare

Porumboiu: "Daca Otelul investea cat de cat in jucatori, acum ar fi defilat in Liga 1"

Fara sa fi castigat vreun punct in Liga Campionilor in 5 meciuri, galatenii lui Dorinel Munteanu au inceput sa fie ironizati de rivalii din campionat. Sunt unii insa, chiar mari rivali ai moldovenilor, care incearca sa-i protejeze pe jucatori in fata criticilor.

Adrian Porumboiu, de exemplu, a spus ca jucatorii nu poarta o vina prea mare, iar situatia Otelului din Liga Campionilor este un rezultat al managementului prost.

"Fara indoiala, daca in Liga mergea Poli sau Vaslui, aveau alta prestanta. Dar nu vreau sa mitraliez eu acum pe Otelul. Problema este ca, in toti acesti ani in care am avut echipe in Liga Campionilor, nici un ban trimis de UEFA nu a fost intors in fotbal. Doar Steaua a investit, dar cam prost gandita a fost strategia lor. Daca Otelul investea in jucatori cat sa faca fata in Liga Campionilor, acum ar fi defilat in campionatul intern", a spus Adrian Porumboiu la GSPTV.

Si Marian Iancu a sustinut ideea patronului de la Vaslui, spunand ca echipa sa ar fi scos cel putin 5 puncte in grupa de Liga Campionilor cu United, Benfica si Basel. "In Liga, daca in locul Otelului era Poli sau Vaslui, adunam cel putin 5 puncte", a spus seful de la Timisoara.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Victor Becali: "Mititelu i-a distrus cariera lui Florin Costea"... Probleme de lot pentru Timisoara inaintea finalei mici la rugby...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x