Antena Căutare

Victor Piturca: "Romania a luat o optiune serioasa de calificare"

A fost ca-n filme in Turcia! Romania a plecat victorioasa si se uita acum spre mondiale. "Dupa victoria de la Rovine, acum e si cea de la Istanbul", spun tricolorii lui Victor Piturca. Dupa Turcia, e randul Olandei! Romania - Olanda e marti, de la 9 seara, in direct la Antena 1 si LiveVIDEO pe a1.ro!

"Sunt foarte fericit, sper ca am facut o intreaga Romanie fericita", a spus Marica, imediat dupa victoria tricolorilor. Si pe buna dreptate! Putini au fost cei care sperau la un rezultat atat de bun. Un gol superb, chiar in inima Turciei? Mare grozavie.

Victor Piturca, insa, a fost ceva mai calm, modest, chiar daca a bifat trei victorii din trei partide. "Romania cred ca a luat o optiune serioasa la calificare", a declarat selectionerul, cu gandul la urmatorul meci.

"Sa nu fim euforici, pentru ca este o victorie la inceput de drum. Sper ca marti, cu Olanda, sa avem parte de o atmosfera senzationala acasa si sa invingem iar", a conchis Torje.

In acest moment, Romania conduce grupa D, dupa noua puncte acumulate din tot atatea puse in joc. Pe locul 2 e Olanda, tot cu 9 puncte, dar un golaveraj inferior. Pe locul 3 sta Ungaria, cu 6 puncte, urmata de Turcia, cu 3 puncte. Estonia si Andorra raman fara puncte si fara gol marcat.

Romania - Olanda se joaca la Antena 1, marti de la ora 21! Meciul va fi LiveVIDEO-TEXT pe a1.ro!

Preliminarii CM 2014, Zona America de Sud: Argentina si Columbia, de neoprit. "Dubla" pentru Messi si Falcao!... Cristi Chivu si-a cumparat o casa de 4 milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x