VIDEO: ”Absolut FANTASTIC!!!” Punct ireal câștigat de Simona Halep la Shenzhen! Reacție demențială a comentatorului

Liderul WTA, Simona Halep, continuă drumul perfect în acest debut de sezon. În această dimineață, românca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen după ce a învins-o în trei seturi pe chinezoaica Ying-Ying Duan, cu 3-6, 6-1, 6-2.

Într-un meci destul de dificil, liderul clasamentului mondial a izbutit mai multe lovituri fantastice, însă un punct câștigat spre finalul meciului a fost cu adevărat deosebit.

Chiar în ultimul game al meciului, în momentul când servea pentru câștigarea meciului, Simona a reușit punctul zilei la Shenzhen, iar reacția comentatorului partidei spune tot.

"WOW! Incredibil! Cum a reușit Halep asta ?!", a fost reacția comentatorului televiziunii engleze.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri