Antena Căutare

VIDEO! Adrian Mititelu: "Reactia lui Mircea Sandu e cacacioasa"

Adrian Mititelu a fost contactat telefonic la Meciul Zilei pe GSP TV pentru a discuta pe marginea acuzelor socante pe care le-a facut astazi presedintele FRF, Mircea Sandu la adresa FIFA si UEFA.

Patronul Universitatii Craiova a declarat ca neimplicarea FIFA si UEFA in cazul excluderii Craiovei este un lucru benefic: „Este un lucru firesc, banal. Niciodata o confederatie nu se poate amesteca in treburile unei tari. E ca si cum FRF ar vorbi de organizarea Primariei Craiova sau Consiliul Local Craiovei. Ideea ca daca justitia se implica in fotbal duce la dezafiliere este o gogoasa vanduta de Mircea Sandu. Transformau UEFA din sperietoare."

Mititelu a continuat cu acuzele la adresa lui Mircea Sandu: „El a comparat UEFA cu Uniunea Europeana. Omul acesta habar nu are de atributiile juridice ale celor doua institutii. Reactia lui e cacacioasa. Eu chiar am facut o plangere la Ministerul Invatamantului si Sportului, pentru ca Federatia s-a constituit pe un statut ce incalca legile."



Foto: Intact Images

Moggi, condamnat la cinci ani si patru luni de inchisoare in cazul Calciopoli!... VIDEO! Sandu cearta UEFA si FIFA: "Sunt cacacioase, d`aia nu intervin in ancheta DNA!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x