Antena Căutare

VIDEO! Amicalul Fortuna Dusseldorf - Benfica a fost anulat dupa ce Luisao l-a facut "K.O." pe arbitru

Un incident destul de grav a avut loc in timpul meciului amical dintre echipele Fortuna Dusseldorf si Benfica Lisabona. Partida a fost anulata dupa ce arbitrul Christian Fischer a cazut la pamant in urma unui contact cu fundasul portughezilor Luisao. Centralul a ramas nemiscat pe gazon pentru scurt timp.

Potrivit Mais Futebol citat de Mediafax, incidentul a avut loc in minutul 41 al jocului. Mijlocasul Javi Garcia, de la Benfica, care avea deja un cartonas galben, a comis un fault in apropierea careului germanilor. Arbitrul Fischer a scos imediat cartonasul galben, ceea ce i-a revoltat pe fotbalistii oaspeti. Primul care a reactionat a fost Maxi Pereira, Javi Garcia luandu-se cu mainile de cap, surprins de faptul ca urma sa fie eliminat. In momentul in care arbitrul se indrepta spre spaniol, Luisao s-a apropiat de central, s-a ciocnit de el si l-a doborat.

Arbitrul a ramas intins pe gazon, nemiscat, in fata jucatorilor de la Benfica, uimiti de reactia sa. Jucatorii germani si arbitrii asistenti s-au apropiat si ei si au cerut ajutorul medicilor. Christian Fischer si-a revenit insa, s-a ridicat si a decis sa plece la vestiare. Dupa scurt timp, amicalul a fost anulat, iar Fortuna Dusseldorf s-a impartit in doua echipe care sa joace intre ele.

Site-ul oficial al gruparii Benfica noteaza ca meciul a fost anulat din cauza "unei lamentabile scene de teatru a arbitrului german Christian Fischer".

Cotidianul Record noteaza ca Fortuna Dusseldorf va depune o plangere la UEFA in legatura cu acest meci amical.

Dinamo - FC Barcelona 0-2/ "Cainii" au pierdut onorabil in fata "extraterestrilor"... Jamaica, nou record mondial la stafeta 4x100m. Usain Bolt si-a aparat cu succes cele trei titluri olimpice castigate ant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x