Antena Căutare

VIDEO: Aşa ceva vezi mai rar! Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a cântat NOUL IMN al "galacticilor"

Eşti obişnuit să-l vezi la tribuna oficială, alături de preşedintele echipei adverse, dar câştigarea Ligii Campionilor l-a schimbat până şi pe el! Invitat într-o emisiune radio, a cântat noul imn al Realului

Eşti obişnuit să-l vezi la tribuna oficială, alături de preşedintele echipei adverse, dar câştigarea Ligii Campionilor l-a schimbat până şi pe el! Invitat într-o emisiune radio, a cântat noul imn al Realului.

Povestea e pe cât de simplă pe atât de emoţionantă! Pe 23 mai 2012, după lungi şi dureroase bătălii, soţia lui don Florentino, Pitina, a părăsit Galaxia clădită de al ei soţ şi s-a dus spre alta, ceva mai îndepărtată. Avea 62 de ani, dintre care 40 îi petrecuse alături de preşedintele lui Real.

Pe 24 mai 2014, la doi ani şi o zi de la cea mai tristă zi din viaţa sa, Florentino Perez ridica mâinile la cer, după golul egalizator al lui Ramos, din minutul 93. Acelaşi Sergio avea să spună, imediat după partidă, că "nu eu am marcat golul, cineva din Cer a făcut-o". Şi a avut dreptate!

Au urmat alte trei goluri, iar Realul a câştigat a 10-a Ligă a Campionilor din istorie! La Decima a venit cu un nou imn şi cu o emoţie teribilă. După doi ani, bărbatul din loja celei mai bune echipe din lume şi-a găsit puterea să cânte... din nou!

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Roland Garros... OFICIAL: Steaua a rămas fără antrenor! Laurenţiu Reghecampf şi colaboratorii săi au plecat la Al Hilal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x