Antena Căutare

VIDEO! Cassio decisiv » Rapid - CFR Cluj 2-0

Campioana en-titre CFR a fost de nerecunoscut si a plecat invinsa din Giulesti, dupa ce a evoluat 30 de minute in 9 oameni

Cu noile achizitii Sforzini si Costa aruncate in joc inca din primul minut, CFR a inceput repetitia pentru debutul din Liga Campionilor, cu Basel.

Prima parte a fost echilibrata, cele doua formatii impartindu-si ocaziile. Bastos are ocazia reprizei, dar sutul de la 40 de metri trece putin peste poarta.

In minutul 35, Sumudica il inlocuieste pe un Raduta insistent dar ineficient, iar atacantul de 22 de ani paraseste terenul cu ochii in lacrimi. Mutarea a fost inspirata. In locul lui Raduta intra Cassio, care avea sa fie omul decisiv al giulestenilor.

Vine apoi minutul 41 si se rupe echilibrul. Emmanuel Kone isi pierde mintile si isi lasa echipa in 10 oameni, dupa două faulturi dure, comise intr-un interval de doua minute.

Repriza secunda a stat sub semnul eficacitatii pentru Rapid si al nervozitatii excesive a CFR-ului. Mai intai, scapat din marcaj, Cassio reia cu capul din cativa metri si deschide scorul la primul sut pe poarta al partii a doua (min. 58). Cinci minute mai tarziu, Bastos comite un fault inutil la Bornescu si este si el trimis la cabine.

Ramasa in 9 jucatori de camp, formatia lui Mandorlini nu a mai contat deloc si a dat impresia ca asteapta confruntarea de miercuri, cu Basel. Una decisiva pentru viitorul tehnicianului italian la gruparea lui Paszkany.

De partea cealalta, Rapid a urcat provizoriu pe primul loc, la egalitate de puncte cu Steaua si se pregateste pentru meciul cu Universitatea Craiova.





Kim Clijsters si Vera Zvonareva in finala la US Open!... VIDEO! Sabau a castigat la debutul la Targu Mures...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x