Antena Căutare

VIDEO! Gigi Becali: "Ilie Stan e depasit"

„Pentru a nu le face pe plac dusmanilor”, Gigi Becali a declarat dupa rusinea de la Timisoara ca echipa pe care a construit-o va bate tot pana la finalul turului. Insa pana la urma si-a revenit si a recunoscut ca Ilie Stan e depasit.

Steaua are 4 meciuri consecutive in care nu a inscris, insa patronul a schimbat tactica: nu si-a mai desfiintat echipa la televizor ci a trecut la o critica mai constructiva: „Nu stiu ce sa mai zic... poate ca si Ilie Stan e depasit de situatie, poate ca nici jucatorii nu-l ajuta. Rusescu sau Tibi Balan parca nu erau chiar jucatori atat de prosti, cand i-am cumparat".



Melancolismul nu l-a tinut foarte mult pe Gigi Becali pentru ca a fost inlocuit de un optimism incredibil pentru situatia in care se afla Steaua: „Am cea mai tare echipa, cei mai buni jucatori, cel mai bun antrenor. Cu echipa aceasta a mea voi fi pe primul loc in iarna. Bat tot. Sapte meciuri la rand bat tot, trec peste Dinamo si Rapid".

Desi la inceput a acceptat ipoteza ca echipei i-ar lipsi un manager si ca in iarna ar incerca o revenire a lui Mihai Stoica sau chiar o oferta pentru Dinu Vama, pe finalul interventiei si-a schimbat optica: „Nu imi trebuie nici presedinte nici nimic. Eu cu echipa aceasta, singur, fara nici un Mihai Stoica o sa ajung pe primul loc. Daca nu eram europarlamentar, ma faceam eu manager. Stateam eu pe banca. Asa ce fac? Fac Romania de ras?" s-a intrebat retoric patronul.

Sursa: Intact Images

Daniel Staciu: "Cu Steaua ne-a fost mai usor decat in divizia a doua"... Rapid invinge cu 5-0 pe CS Otopeni. Vezi toate rezultatele de joi din Cupa Romaniei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x