VIDEO! Gigi Becali: "Ilie Stan e depasit"

„Pentru a nu le face pe plac dusmanilor”, Gigi Becali a declarat dupa rusinea de la Timisoara ca echipa pe care a construit-o va bate tot pana la finalul turului. Insa pana la urma si-a revenit si a recunoscut ca Ilie Stan e depasit.

Steaua are 4 meciuri consecutive in care nu a inscris, insa patronul a schimbat tactica: nu si-a mai desfiintat echipa la televizor ci a trecut la o critica mai constructiva: „Nu stiu ce sa mai zic... poate ca si Ilie Stan e depasit de situatie, poate ca nici jucatorii nu-l ajuta. Rusescu sau Tibi Balan parca nu erau chiar jucatori atat de prosti, cand i-am cumparat".Melancolismul nu l-a tinut foarte mult pe Gigi Becali pentru ca a fost inlocuit de un optimism incredibil pentru situatia in care se afla Steaua: „Am cea mai tare echipa, cei mai buni jucatori, cel mai bun antrenor. Cu echipa aceasta a mea voi fi pe primul loc in iarna. Bat tot. Sapte meciuri la rand bat tot, trec peste Dinamo si Rapid".

Desi la inceput a acceptat ipoteza ca echipei i-ar lipsi un manager si ca in iarna ar incerca o revenire a lui Mihai Stoica sau chiar o oferta pentru Dinu Vama, pe finalul interventiei si-a schimbat optica: „Nu imi trebuie nici presedinte nici nimic. Eu cu echipa aceasta, singur, fara nici un Mihai Stoica o sa ajung pe primul loc. Daca nu eram europarlamentar, ma faceam eu manager. Stateam eu pe banca. Asa ce fac? Fac Romania de ras?" s-a intrebat retoric patronul.

Sursa: Intact Images

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri