Antena Căutare

VIDEO! Guardiola, la un pas de o bataie cu tehnicianul echipei FC Copenhaga

Partida dintre Copenhaga si FC Barcelona a fost una destul de tensionata, iar acest lucru a fost aratat din plin chiar si de catre cei doi tehnicieni: la finalul disputei, Staale Solbakken si Josep Guardiola au fost la un pas sa se ia la bataie. La cearta a mai participat si Sergio Busquets, mijlocasul catalan fiind aproape de a-i aplica o corectie norvegianului. Interventia fortelor de ordine a calmat insa spiritele.


Duelul celor doi a fost intrerupt de mijlocasul Sergio Busquets, cel care a fost aproape de a-i aplica o corectie fizica tehnicianului nordic. Interventia fortelor de ordine a calmat insa spiritele.

Un alt eveniment tensionat al disputei a fost consemnat in prima repriza, atunci cand Victor Valdes l-a lovit cu genunchiul in cap pe atacantul Dame N'Doye. Portarul Barcelonei a scapat fara sa fie eliminat (a fost huiduit de spectatori la fiecare atingere de balon), iar senegalezul si-a revenit in cele din urma (a primit minute bune ingrijiri medicale).



Hotnews Dinamo ramane echipa cea mai bine clasata din Romania in ierarhia IFFHS... Liga Campionilor: CFR Cluj - Bayern Munchen, ora 21.45/ Ultima sansa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x