Antena Căutare

VIDEO! Lucian Bute a pierdut centura IBF dupa cinci runde cu Froch, prin KO tehnic

Lucian Bute a suferit primul esec din cariera profesionista si a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie, dupa ce britanicul Carl Froch l-a invins prin KO tehnic in runda a cincea.

UPDATE! Bute a pierdut prin KO tehnic in repriza a cincea

"A fost cea mai urita seara din cite puteam avea. E o infringere dura pentru mine, dar si infringerile fac parte din box. Nu eram pregatit sa fiu invins asa. Nu a mers cum imi doream si am fost dominat. M-a lovit puternic. Vreau sa revad meciul inainte sa incerc sa gasesc explicatii de ce am fost invins. Principala mea greseala a fost ca am stat prea mult si l-am asteptat incercind sa-l prind in capcana pe care i-o pregatisem. [...] Antrenamentele au fost dure si acum vreau sa ma odihnesc. Toti marii boxeri au pierdut la un moment dat. Cred despre mine ca am un caracter puternic, cred ca pot reveni", a spus Bute.



"Din prima zi, antrenorul mi-a spus exact ce trebuie sa fac. Am fost foarte concentrat, foarte hotarat. Am fost sub categorie de doua luni. Acesta era obiectivul meu, sa-l inving pe Bute. Multi oameni m-au desconsiderat, multi au spus ca nu am sanse, dar acum vor schimba discursul. Si la casele de pariuri am plecat cu sansa a doua, dar am dovedit ca merit centura. Bute e un mare campion, dar acum trebuie sa vorbim de Froch", a spus si britanicul.

Toata Romania, alaturi de Bute: Citeste mesajele altor sportivi!

Ne mai despart cateva ore de meciul vietii pentru Lucian Bute, disputarea centurii la categoria supermijlocie. In aceasta perioada, mai multe personalitati si-au exprimat sustinerea pentru cel mai bun pugilist roman.
Lupta dintre Lucian Bute si Carl Froch e programata in noaptea de sambata spre duminica, de la 02:00 ora Romaniei , la Nottingham.


Victor Ponta: Mult succes celor care lupta in seara aceasta pentru numele Romaniei peste granite - campionul Lucian Bute, care lupta pentru pastrarea titlului la box, si trupa Mandinga, care s-a calificat in Finala Eurovision!

Succesele unor astfel de oameni ajuta cel mai mult la afirmarea Romaniei pe plan international, iar pentru acest lucru trebuie sa le fim cu totii recunoscatori.
Sunt mandru de performantele lor si ferm convins ca ne vor oferi un spectacol pe masura in seara aceasta, o seara a romanilor!

Noi, cei de acasa, va tinem pumnii!

Ciprian Marica (fotbalist):"Bafta multa, Lucian! I.am transmis si personal, o fac si aici, cu voi, si va rog sa.i tineti pumnii strins, sa.l primim luni cu centura, la Bucuresti! Haaaii Buuuteee!"

Adrian Enache (cintaret):"Iar veniti cu intrebari d-astea la care se stie raspunsul de mult? Daca-s galatean cu cine crezi ca voi tine? Cu ploiesteanul Doroftei? Le inchide Lucian gura definitiv tuturor circotasilor!"

Sergiu Nicolaescu (regizor): "Bute este, clar, peste valoarea englezului. Tehnica lui Lucian este extrem de dura, ofensiva! Este cel mai valoros boxer pe care il are si l-a avut vreodata Romania. Nu am emotii, Lucian cistiga"

Ana Maria Brinza (scrimera): "Cum adica... il bate clar Lucian! E cel mai bun, iar daca are vreo problema, desi nu o sa fie, eu o stau in garda sa-i scot ochii lui Froch"

Rica Raducanu (fost international): "Bai tata, sa-i dea Lucica o bucata sa o tina minte smecherasul asta de Carl, toata viata lui! KO fara emotii, il distruge"

Geanina Ilies (prezentatoare Antena 1): "Victorie prin KO, specialitatea casei, ca la restaurantele vestite! O sa faca si publicul din Nottingham cunostinta cu Froch, dar aflat la podea!"

Paul Pirvulescu (fotbalist Steaua): "Bute - Froch, 3-0 la pauza. Mai aveti emotii la final?"

Gheorghe Tadici (antrenor handbal):"De fiecare data ma uit la meciurile lui Bute si mereu am sentimentul ca se va termina foarte rapid. De citeva ori chiar mi-a iesit, acum astept un nou KO spectaculos"

Gabriel Torje (fotbalist Udinese): "Toti romanii trebuie sa fim alaturi de Bute, a demonstrat de atitea ori ca e un pugilist valoros si a facut cinste Romaniei peste hotare"

Viorel Hizo (antrenor fotbal): "Evident ca toata lumea isi doreste ca Lucian sa faca din nou o seara mare si sa-l bata mar pe Froch, la el acasa"

Cristina Dochianu (prezentatoare Antena 1): "Bute invingator e deja pleonasm. Sint convinsa ca Lucian o sa-si foloseasa din nou pumnul-minune cu care si-a invins toti adversarii. In plus, Froch o sa fie umilit la el acasa, de un roman pe care-l sustin alte 22 de milioane"

Victor Ciutacu (jurnalist Jurnalul National): "Il cunosc pe Lucian, imi place ca nu i s-a urcat la cap, ca are buna ziua la el si vorbeste mai corect decit 90% dintre oamenii care apar la televizor in Romania. M-as bucura pentru el sa cistige si sa le dea peste nas celor care ii contesta valoarea si care cred ca isi aranjeaza meciurile"

Elenei Udrea: "Mult succes lui Lucian Bute in meciul din aceasta seara cu britanicul Carl Froch. Sunt sigura ca ne va face din nou mandri ca suntem romani si isi va pastra titlul mondial. Toti cei de acasa ii tin pumnii stransi unui campion unic pentru Romania, care este, in acelasi timp, un om deosebit"

Leonard Doroftei: "Dupa ce o sa-l bata Bute pe Froch o sa scoatem si steagurile Romaniei!"

Francisc Vastag nu-i acorda nici o sansa lui Froch: "Nu prinde repriza a sasea!"

Foto: Gsp.ro

FOTO! Singura impotriva tuturor!... Barcelona a castigat Cupa Spaniei: 3-0 vs Bilbao...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x