Antena Căutare

Alex Dobrescu i-a făcut parastas de lux mamei sale, cu șampanie și fructe de mare. Cât a cheltuit fostul iubit al Cristinei Cioran

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a ales să-i facă parastas mamei sale la un local de fițe din București. El a decis să o comemoreze pe cea care i-a dat viață alături de doi prieteni.

colaj de imagini cu alex dobrescu si cristina cioran
Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a ales să-i facă parastas mamei sale la un local de fițe din București. El a decis să o comemoreze pe cea care i-a dat viață alături de doi prieteni.

Excentricul Alex Dobrescu a început pomana cu șampanie scumpă, fructe de mare și friptură de miel. Fostul iubit al Cristinei Cioran nu s-a uitat la bani.

Alex Dobrescu i-a făcut parastas de lux mamei sale, cu șampanie și fructe de mare. Cât a cheltuit fostul iubit al Cristinei Cioran

Alex Dobrescu și-a pierdut mama la începutul lunii aprilie 2024. Femeia avea 71 de ani și și-a găsit sfârșitul într-un azil. După deces, bărbatul a respectat dorința ei de a fi incinerată, iar cenunșa a împrăștiat-o în Lacul Tei. În aceeași zi, a organizat un moment comemorativ în Parcul Cișmigiu și a fost reclamat pentru deranjarea ordinii publice.

La vremea respectivă, s-au ascultat manele și au curs paharele cu bere, iar momentul a fost întrerupt de Poliție. Alex Dobrescu a fost iertat pentru această ieșire din peisaj, polițiștii au plecat și el și-a continuat comemorarea în parc.

Citește și: Alex Dobrescu și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de Cristina Cioran. Cum arată femeia cu care s-a pozat sărutându-se

La 40 de zile de la incinerare, Alex Dobrescu a respectat tradiția și a organizat un alt parastas. A fost o pomană atipică, căci alături de doi prieteni a luat masa într-un local exclusivist din București.

Pomana a constat într-un meniu de lux din care nu au lipsit cotletul de miel, stridiile și pastele cu creveți. În timpul mesei s-au consumat nu mai puțin de trei sticle de șampanie scumpă, prețul uneia fiind 2800 de lei.

„Am păgubit clubul de șampaniile Veuve Clicquot. Prețul unei sticle a fost de 2800 lei. S-a mâncat tot ce era mai bun. Am făcut asta în primul rând pentru mama. Dumnezeu s-o odihnească în pace', a mărturisit fostul iubit al Cristinei Cioran pentru cancan.

Alex Dobrescu a afirmat că a moștenit o avere generoasă de la mama sa, 10.000 de euro și un teren mare la Corbeanca.

„Mama a lăsat, prin testament, ca doar eu să fiu prezent la incinerarea sa. A fost foarte bogată. Mi-a lăsat un card plin cu bani, cu 50000 de lei, ca să-l folosesc pentru copiii mei, dar și un teren intravilan, la Corbeanca, de 10.000 de metri pătrați', a mai spus el pentru sursa citată anterior.

Citește și: Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit! Au mărturisit în lacrimi drama prin care au trecut în ultimii 3 ani - VIDEO

Catinca Roman, declarații inedite despre averea lăsată de Mioara Roman. În ce relații a rămas în prezent cu sora ei, Oan... Minodora nu mai doarme în același pat cu soțul ei. Artista a dezvăluit motivul: „Dacă e foarte obosit, categoric...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x