Antena Căutare

VIDEO! Marian Iancu il apara pe Dragomir: „Mircea Sandu a dorit sa-l curete”

Patronul Timisoarei a sustinut ca Mircea Sandu este mult mai vinovat de excluderea Craiovei decat Mitica Dragomir, prin urmare el ar trebui sa fie pedepsit.

„Dumitru Dragomir e suparat pe mine ca i-am spus ca prietenia cu Mircea Sandu ii va fi fatala. A vrut sa-l curete de mai multe ori, iar acum se pare ca i-a reusit.

Sandu mereu a aruncat vina pe altcineva: si acum cu Avram si atunci cu dosarul Pitesti, el nu a gresit niciodata. Daca ii reproseaza cineva ca nu a facut nimic in fotbal, ne spune ca a plantat 500 de copaci. Nicio legatura cu subiectul. De fapt, fotbal e un fel de a spune, pentru ca manopera acestui individ nu este demna de acest termen.

Daca ii spui acest lucru te ameninta cu dezfilierea. Si daca ma dezafiliaza ce? Echipa nationala e la pamant, formatiile noastre de top nu stiu cum sa mai vina acasa din Europa. Iata rezultatul!" a spus Iancu.

Abordand subiectul meciului cu Steaua, patronul de pe Bega si-a continuat atacul la Mircea Sandu: „Suntem in divizia B si am vandut 15 000 de bilete. E important pentru consumatorii de fotbal. Pentru sobolanii din birourile federatiei nu conteaza ce inseamna Timisoara sau Craiova. Noi am incercat sa promovam niste tineri in acest sezon, sigur ca pornim cu sansa a doua" a continuat finantatorul, care a spus ca Bourceanu, chiar daca e capitan la Steaua, nu va fi fluierat pe Dan Paltinisanu.



Foto: gsp

Flavius Stoican: „In locul lui Ilie Stan mi-as fi impus punctul de vedere in cazul fratilor Costea”... Elvetienii il vor pe Federer in Parlamentul de la Berna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x