VIDEO: Mario Balotelli lovește încă de la începutul anului. Incredibil ce a putut să-i facă fratelui său cu ajutorul lui Neymar și Falcao

Mario Balotelli, jucătorul italian al celor de la Nice, este recunoscut în lumea fotbalului pentru escapadele sale comportamentale. De la gesturile din teren de după goluri, la atitudinea de la antrenamente și până la comportamentul din timpul meciurilor, Super-Mario și-a câștigat deja un renume de fotbalist mai deosebit.

Începutul de an 2018 nu putea să fie unul fără Balotelli în centrul atenției. Cum Ligue 1 este într-o mini-vacanță, vârful italian a profitat de moment pentru a-și face de râs fratele. Bătut de Super-Mario la jocul FIFA, Enock, fratele mai mic al starului italian de la Nice a refuzat să-și recunoască eșecul. Asta avea să-l coste scump.

Frustrat pentru că ”mezinul” a refuzat să-i recunoscă supremația, Balotelli a apelat la ajutor ”extern” pentru a-l face de râs pe bietul Enock. În scenă au intrat Falcao, Neymar, Boateng, Dante, Materazzi și fostul oficial al Milanului, Adriano Galliani. Toți au dat în fratele lui Mario, numindu-l ”mincinos”.

Ultimele știri