Căutare Live

VIDEO: Mario Balotelli lovește încă de la începutul anului. Incredibil ce a putut să-i facă fratelui său cu ajutorul lui Neymar și Falcao

Mario Balotelli, jucătorul italian al celor de la Nice, este recunoscut în lumea fotbalului pentru escapadele sale comportamentale. De la gesturile din teren de după goluri, la atitudinea de la antrenamente și până la comportamentul din timpul meciurilor, Super-Mario și-a câștigat deja un renume de fotbalist mai deosebit.

Începutul de an 2018 nu putea să fie unul fără Balotelli în centrul atenției. Cum Ligue 1 este într-o mini-vacanță, vârful italian a profitat de moment pentru a-și face de râs fratele. Bătut de Super-Mario la jocul FIFA, Enock, fratele mai mic al starului italian de la Nice a refuzat să-și recunoască eșecul. Asta avea să-l coste scump.

Frustrat pentru că ”mezinul” a refuzat să-i recunoscă supremația, Balotelli a apelat la ajutor ”extern” pentru a-l face de râs pe bietul Enock. În scenă au intrat Falcao, Neymar, Boateng, Dante, Materazzi și fostul oficial al Milanului, Adriano Galliani. Toți au dat în fratele lui Mario, numindu-l ”mincinos”.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... OFICIAL: Ianis Hagi, spre Liga 1! Academia ”Gheorghe Hagi”, academia repatrierilor! Istoria jucătorilor plecați de la Vi...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri