VIDEO! Moment savuros după meciul Halep - Bouchard! Declarația Simonei care a stârnit zâmbete pe Margaret Court Arena

Simona Halep nu a avut nicio problemă în turul II la Australian Open, acolo unde a învins-o lejer, scor 6-2, 6-2, pe o fostă finalistă de Grand Slam, canadianca Eugenie Bouchard. ”Dificultățile” au apărut abia după partidă.

Întrebată de reporterul care i-a luat interviu despre Darren Cahill, Simona Halep a spus că s-a atașat foarte mult de tehnicianul australian. Glumind, Simona a spus că și ea este un pic australiancă, dată fiind colaborarea de peste trei ani cu Darren.

La finalul declarației, copleșită de emoții și oboseală, Simona s-a încurcat puțin și a spus că ”Este mereu o plăcere să joc în casa lui...pardon, la el acasă”. Momentul i-a smuls câteva zâmbete lui Darren Cahill, dar și reporterului, cel care i-a spus Simonei că poate juca fără probleme chiar și la Darren acasă!

Iată întreg dialogul dintre Halep și reporterul de pe Margaret Court Arena:

"Am jucat bine azi, am simţit mingea, nu e simplu să joci contra lui Bouchard, care loveşte repede şi rămâne aproape de linie. Mă simt bine pe acest teren, le mulţumesc spectatorilor că au venit. Mă bucur că sunt din nou în turul 3 aici, vreau să mă bucur de moment. În ultimii doi ani pierdusem în primul tur. M-am mişcat bine, chiar dacă sunt puţin accidentată. Cred că m-am descurcat foarte bine. Am simţit durere, dar nu m-am gândit la asta. Am vrut doar să joc şi să câştig.

Pot spune că sunt un pic australiancă. Lucrăm împreună de peste trei ani de zile. Facem o muncă excelentă. Grație lui am ajuns numărul 1. Este mereu o plăcere să joc în casa lui...scuze, la el acasă. Vreau doar să-l fac mândru la el acasă”, a declarat Simona Halep.

Pentru Simona Halep urmează în turul III un meci cu americanca Lauren Davis (76 WTA). Aceasta a învins-o în turul secund pe Andrea Petkovic, scor 4-6, 6-0, 6-0! Simona Halep și Lauren Davis s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA. În 2013, la Indian Wells, Simona câștiga în două seturi, 6-2, 6-0, un meci în care nu era favorită.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri