Antena Căutare

VIDEO! Mutu inca mai spera la nationala: "Vorbesc in fiecare saptamana cu Piturca, nu suntem certati"

Desi Victor Piturca a promis in fata ziaristilor ca nu-i va mai chema pe Mutu si Tamas la nationala in mandatul sau, "Briliantul" spera sa-l faca sa se razgandeasca pe selectioner.

Jucatorul Cesenei, a declarat pentru Antena 1 ca vorbeste in fiecare saptamana cu selectionerul Victor Piturca si a precizat, referindu-se la incidentul din San Marino, ca a fost vorba doar de o intarziere.

"Vorbesc in fiecare saptamana cu el, nu suntem certati, nu am fost niciodata, vorbim dupa fiecare meci. Au fost exagerari foarte mari in legatura cu mine si Tamas, la San Marino doar am intarziat", a declarat Mutu, la Antena 1.

Jucatorii Adrian Mutu si Gabriel Tamas nu au evoluat in meciul amical San Marino, din 10 august, ei fiind exclusi din lotul pentru aceasta partida de selectionerul Victor Piturca, dupa ce s-au prezentat cu intarziere la hotelul unde era cazata echipa nationala. Dupa meci, selectionerul Victor Piturca a anuntat ca cei doi jucatori nu vor mai fi convocati la echipa nationala.

Echipa nationala a Romaniei a jucat apoi fara Mutu si Tamas cu Luxemburg, scor 2-0, si cu Franta, scor 0-0, in cadrul preliminariilor Euro 2012.



sursa: gsp

foto: gsp.ro

VIDEO! Levi e in pericol sa fie demis de la Steaua... Gafa imensa in presa iberica. Interviu inventat cu Fabregas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x