Antena Căutare

VIDEO! Levi e in pericol sa fie demis de la Steaua

Levy are ultimatum de la Becali: victoria cu Sportul sau demisia!, sustin apropiati ai lui Gigi Becali, care face insa pe amnezicul cand vine vorba de ultima infrangere si glumeste! E o strategie ca Steaua sa piarda la inceput pentru ca sa devina mai puternica!

Becali rade de necazul Stelei, dar apropiatii lui sustin ca Levy are ultimatum! Bate Sportul sau Gigi il disponibilizeaza. Dupa el poate pleca si Meme, care este intr-un scandal continuu cu oamenii din club. Becali nu recunoaste nimic si devine chiar amnezic. „Nu stiu ma, am uitat, credeam ca ieri sau azi, nu stiu".

Ca sa se bata la titlu, Levi a mai cerut 3 jucatori, insa seful Becali oscileaza. Ba zice ca nu mai baga mana-n buzunar, ba ca va cumpara de inca 10 milioane de euro la iarna: „In perioada de transferuri vom vedea, da? la calm zic ca investesc, dar la nervi zic ca nu."



foto: gsp

VIDEO! Dumitru Dragomir: "Meme sa stea in banca lui"... VIDEO! Mutu inca mai spera la nationala: "Vorbesc in fiecare saptamana cu Piturca, nu suntem certati"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x