Antena Căutare

VIDEO! Mutu si Tamas, din nou la nationala Romaniei

Selectionerul Victor Piturca i-a iertat pe cei doi dupa escapada din San Marino si i-a trecut pe lista convocatilor pentru meciurile cu Belarus si Albania.

Victor Piturca a ales jucatorii romani care evolueaza in strainatate pentru meciurile cu Belarus si Albania. Exclusi de la nationala dupa episodul de dinaintea amicalului cu San Marino, Mutu si Tamas au fost iertati de selectioner si au primit telegrame de convocare. Printre noutatile lui Piturca ii mai regasim pe Bogdan Lobont Dacian Varga si pe Daniel Niculae.

Iata lista stranierilor convocati de principiu:

Lobont (AS Roma), Pantilimon (Manchester City FC), Sapunaru (FC Porto), Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Glasgow Rangers FC), Rat (FC Sahtior Donetk), Cocis (FC Rostov), Lazar (PAOK Salonic), Torje (Udinese Calcio), Nicolita (AS Saint-Etienne), Zicu (TSKA Sofia), Dacian Varga (FC Kuban Krasnodar), Mutu (AC Cesena), Gigel Bucur (FC Kuban Krasnodar), Mazilu (Arsenal Kiev), Marica (FC Schalke 04), Daniel Niculae (AS Nancy-Lorraine) si Bogdan Stancu (Orduspor Kulubu).

Romania - Belarus se va disputa pe 7 octombrie, pe National Arena, iar Albania - Romania, pe 11 octombrie.

Aceasta lista nu este definitiva. Cu doua saptamani inainte, federatiile nationale sunt obligate sa transmita catre cluburile din strainatate telegrame de convocare pentru jucatori. Dintre acestia, doar o parte sint chemati pentru actiunea propriu-zisa.

Cei care trebuie sa se prezinte la Bucuresti pentru jocurile din 7 octombrie, cu Belarus, si Albania, 11 octombrie vor fi anuntati pe 30 septembrie.



Citeste si Gazeta Sporturilor!

foto: Intact Images

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul FIFA... Decizia AIBA de excludere provizorie a Federatiei Romane de Box, suspendata de TAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x