Antena Căutare

VIDEO! Otelul a castigat in Banie si se desprinde in fruntea clasamentului

Otelul arata ca liderul adevarat al campionatului. Nu i-a dat nici o sansa Craiovei in Banie si a mai luat trei puncte-surpriza

Reteta Unirii Urziceni a ramas in Romania, doar ca a fost plimbata la Galati. Otelul e editia 2010 a experimentului care lui Dan Petrescu i-a adus rezultate in Baragan. Patronul noului proiect "Jucatori anonimi, dar care alearga, bat aproape tot in Liga 1" e de data asta Dorinel Munteanu.

Coleg de "Generatie de Aur" cu "Bursucul" si antrenor cu fantastice calitati de mim, ca si Petrescu, Munteanu isi tine echipa treaza 90 de minute cu spectacolul pe care il tine in fata bancii. Zbiara, isi scoate sacoul, si-l pune inapoi, dupa care-si ia si-o geaca, si le da jos pe amindoua si tot nu se opreste din tipat si din gesticulat.

Ca si la Urziceni, distributia e aleasa perfect ca sa presteze partitura de echipa modesta si enervanta.Craiova a intors-o ca pe un arici, pe toate partile, ca sa-si dea seama de unde s-o apuce. Degeaba! Liderul campionatului se apara in sistemul 9-1, cu Paraschiv singur in jumatatea adversarului si asteapta cu rabdare greseala adversarului. Stiinta n-a scapat. Prin prima bresa a zbughit-o spiridusul Silviu Ilie si nu s-a mai oprit cu mingea pina in poarta (22).





F1/ Surpriza la Interlagos: Hulkenberg, in Pole!... F1: Red Bull a castigat titlul mondial la constructori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x