Antena Căutare

VIDEO! Pandurii, aproape de podium / Pandurii Tg Jiu - CS Mioveni 5-1

Pandurii Tg. Jiu a urcat pe locul 4 in Liga I, dupa ce echipa gorjeana a invins cu scorul de 5-1 pe CS Mioveni in ultimul meci din etapa a VI-a.

Elevii lui Petre Grigoras au deschis scorul in minutul 34, prin Stromajer, care a tras puternic de la 15 metri de poarta lui Coca, balonul ducandu-se sub bara. Lemnaru a reusit sa inscrie de doua ori in startul partii secunde, iar lucrurile devenisera deja clare cu jumatate de ora inainte de final.

Oaspetii au dat senzatia ca pot reveni in minutul 63, cand Sandulescu a redus din diferenta cu o lovitura de cap din apropiere, dar gorjenii au refacut distanta de trei goluri prin Pintilii, care a transformat un penalty obtinut de Lemnaru.

Ultimul gol al intalnirii a fost reusit de Viera, care a trimis mingea in poarta in urma unei lovituri de colt.

In urma acestui rezultat, CS Mioveni ramane penultima in clasament, cu numai 3 puncte din sase meciuri.

Pandurii: Mingote - Pleasca, Viera, Chiriches, Cardoso - Bacila, Pintilii, Nistor (84' Maxim) - Voiculet, Lemnaru (77' Batin), Stromajer (81' A. Grigoras)
Antrenor: Petre Grigoras

CS Mioveni: Coca - I. Voicu (53' Nila), Sandulescu, Iordache, Neagu - Enache, Margaritescu, V. Gheorghe - Dica (78' Dina), Neaga (55' Aiza), Tanasa
Antrenor: Ilie Stan

Vezi aici rezumatul partidei!

sursa: antena3

foto: gsp.ro

Barcelona - Milan 2-2 / Tiki taka rapusa de norocul ancestral milanez. Vezi toate rezultatele din Liga Campionilor!... MM Stoica a batut un nuntas in hotelul de la Medias...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x