Antena Căutare

VIDEO Portugalia - Coreea de Nord 7-0/ Si putea fi si mai rau!

Portugalia a devastat nationala Coreei de Nord cu scorul de 7-0, asigurandu-si proportie de 99% calificarea in optimile de finala ale Cupei Mondiale.

Victoria categorica obtinuta de Brazilia, duminica, impotriva Coastei de Fildes le dadea portughezilor lui Carlos Quiroz o sansa de aur de a se califica, in mare masura, inca din meciul al doilea in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Conditia era sa faca scor cu echipa Coreei de Nord, iar lusitanii nu au stat deloc pe ganduri.

VEZI REZUMATUL VIDEO AICI

Ofensiva Portugaliei a fost una totala inca din primele minute, dar inspiratia a parut sa se lipseasca europenilor. Raul Meireles a fost cel care a deschis scorul in minutul 29, dupa o pasa filtranta excelenta venita de la Thiago. Jucatorul lui Porto a sutat pe sub Ri Myong Guk si a stabilit scorul pauzei, 1-0.

Repriza a doua a adus descatusarea pentru portughezi, iar golurile au inceput repede sa curga. Mai intai, in minutul 54, Meireles i-a pasat inspirat in careu lui Simao Sabrosa, iar acesta a finalizat cu siguranta, printre picioarele portarului. Un minut mai tarziu, Fabio Coentrao a facut o actiune foarte buna pe partea stanga si i-a pasat inalt lui Hugo Almeida in careu. Atacantul lui Werder Bremen s-a inaltat bine si l-a invins pe portar cu o lovitura de cap, pentru 3-0. Minutul 60 a adus si golul patru, marcat de Tiago, dupa o faza creata de Cristiano Ronaldo.

Atacantul lui Real Madrid si-a facut si el "norma" de o bara senzationala pe meci in minutul 72, cand a trimis fulgerator mingea pe transversala. L-a razbunat pentru aceasta ratare Liedson, in minutul 82. Brazilianul naturalizat portughez a inscris la prima sa actiune, cu un vole din interiorul careului. 5-0, dar spectacolul era departe de a se termina.

In minutul 87, Cristiano Ronaldo a scapat singur cu portarul Ri, l-a driblat cu oarecare noroc si a finalizat fara emotii, aratandu-si apoi bucuria. Doua minute mai tarziu, mijlocasul Tiago si-a realizat dubla, cu o lovitura de cap excelenta la coltul lung.

Scorul final a fost 7-0, cel mai dur de la Cupa Mondiala, iar Portugalia se poate considera deja calificata in optimile de finala. In conditiile in care Portugalia are cu trei puncte mai mult decat Coasta de Fildes si un golaveraj cu noua goluri mai bun, lusitanii pot fi eliminati doar printr-o invingere la scor cu Brazilia coroborata cu o victorie la scor si mai mare a ivorienilor cu Coreea de Nord.

Clasamentul Grupei G:

1. Brazilia - 6 puncte.(golaveraj 5-2)
2. Portugalia - 4 puncte (7-0)
3. Coasta de Fildes - 1 punct (1-3)
4. Coreea de Nord - 0 puncte (1-9)

VIDEO Chile - Elvetia 1-0/ Sud-americanii, cu un pas in "optimi"... Dinamo va intalni invingatoarea dintre Lankaran si Olimpia Balti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x