Antena Căutare

VIDEO! Porumboiu catre Danilescu: "Ati luat-o razna? Stati in banca dumneavoastra"

Adrian Porumboiu si Tica Danilescu au intrat in conflict la emisiunea Contraatac de la GSP TV, din cauza transferului lui Nicusor Stanciu de la Alba Iulia.

In debutul interventiei, Adrian Porumboiu a dat detalii despre culisele transferului lui Nicusor Stanciu de la Alba Iulia la FC Vaslui. Astfel, finantatorul moldovean a spus ca tranzactia s-a facut la insistentele impresarului jucatorului, Florin Manea.

Juniorului i s-a oferit un salariu de 10 000 de euro lunar, la acesta adaugandu-se si primele, indiferent daca intra sau nu in teren. Insa acesta are contract cert cu Dinamo.

Intre timp Stanciu s-a accidentat iar pe fir a intrat Dinamo, care s-a interesat de fotbalist. Mai mult, Stanciu doreste sa devina jucator liber, iar in demersul sau e ajutat de un avocant al clubului din Stefan cel Mare.

Reprezentantul alb-rosilor, Tica Danilescu, i-a spus lui Porumboiu ca nu avea cum sa ii dea contract cu data certa unui junior inainte de 2012.

Porumboiu s-a aprins si i-a transmis pe un ton agresiv: "Ati luat-o razna? Stati in banca dumneavoastra!"



Foto: gsp.ro

VIDEO! Francezii ne ironizeaza din nou: Un capitan roman in echipa Frantei ar cersi mingea pentru copii... Mircea Sandu se gandeste sa se retraga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x