Antena Căutare

VIDEO! Francezii ne ironizeaza din nou: Un capitan roman in echipa Frantei ar cersi mingea pentru copii

Francezii s-au obisnuit sa rada de romani, chiar si fara motiv. Un actor care joaca in celebrul film Asterix si Obelix a imitat un roman cersetor la o emisiune radio. Spunand ca ii place fotbalul din Romania, actorul si-a imaginat un roman care ar fi jucat pentru „nationala“ de fotbal a Frantei.

„Eu propun sa avem un roman capitan al nationalei Frantei. Va inchipuiti un capitan roman. Ar zice: va rog, dati-mi mingea, sunt capitan roman, va rog! Este pentru copii. Va rog!", a spus actorul Jamel Debouzze, care a devenit cunoscut publicului din Romania odata cu rolul din filmul „Le fabuleux destin d'Amélie Poulain". Debouzze (foto) a interpretat rolul angajatului unui patron obtuz de aprozar.

Jamel Debouzze este un actor, comediant si producator francez de origine marocana. Actorul s-a nascut in Paris, dar familia lui s-a mutat inapoi in Maroc la un an dupa nasterea sa.

In 1979, familia Debouzze s-a intors in Franta.



Sursa: antena3

Foto: gala.fr

UEFA protejeaza National Arena: din februarie nu se mai joaca niciun meci... VIDEO! Porumboiu catre Danilescu: "Ati luat-o razna? Stati in banca dumneavoastra"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x