Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Scena care a anulat transferul lui Sneijder la Galatasaray

Transferul lui Wesley Sneijder la Galatasaray a intrat in impas din cauza unei secvente din filmul "Turkse Chick", in care sotia fotbalistului de la Inter joaca rolul unei musulmane ce se dezbraca de inhibitii si seduce un copil.

GALERIE FOTO cu Yolanthe Cabau, sotia lui Wesley Sneijder

Galatasary parea solutia perfecta pentru Wesley Sneijder. Intrat in conflict cu conducerea lui Inter, mijlocasul isi cauta echipa pentru sezonul urmator. Negocierile cu turcii au decurs bine, dar mutarea a intrat in impas.

Cauza o reprezinta aducerea in atentie a unei scene din filmul "Turkse Chick", in care Yolanthe Cabau, sotia lui Sneijder, interpreteaza rolul unei musulmane, care renunta la principii si .. haine pentru a seduce un copil.

Revoltati, mai mult fani ai Galatei le-au transmis oficialilor clubului ca nu si-l doresc pe mijlocasul olandez la echipa. "Acea scena este o jignire, iar aducerea lui Sneijder ar fi o lipsa de respect din partea clubului nostru", spun suporterii pe retelele de socializare.

Pe aceleasi retele, Yolanthe Cabau a incercat sa dreaga busuiocul si a postat urmatorul mesaj: "Iubesc Turcia, Istanbul este un oras minunat, pe care l-am vizitat de cateva ori".

Recomandari