Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum se face wakeboarding cu ajutorul trenului!

Olandezul Duncan Zurr, vicecampionul mondial la wakeboarding a reusit o premiera mondiala, dandu-se cu placa pe apa in timp ce era tras de tren.

Miercurea trecuta, wakeboarderul din tara lalelelor s-a aflat in Romania la invitatia lui Dani Otil. Prezentatorul matinalului Antenei 1 gasise locul potrivit pentru incercarea pe care Duncan incerca de multa vreme sa o faca, si anume sa mearga cu placa pe apa in timp ce e tras de tren.

Asa ca a luat personalul de la Constanta la Eforie si s-a apucat de treaba. La intors a fost in compartiment, dar la intoarcere s-a aflat pe apa. Din pacate prietenul, Dani nu a putut sa-i fie alaturi in momentul realizarii premierei, dar spera ca se va revansa alta data, atunci cand Zurr il va invata sa plece direct de pe ponton sau sa se dea peste cap.

Olandezul nu este nici la prima si nici la ultima vizita in Romania. In urma cu ceva timp el s-a dat cu placa pe Dambovita in zona cotului de la Unirii si e hotarat sa repete isprava in iulie cand va reveni in tara noastra si va ajunge si in studioul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani.

Vezi aici imagini in exclusivitate de la premiera mondiala realizata de Duncan Zurr la Eforie!

Otelul e deja campioana! Pandurii au fost anuntati de TAS: "Meciul cu Otelul nu se va disputa"... Nationala Romaniei coboara un loc in clasamentul FIFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x