Antena Căutare

Viitorul Constanța - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE

Viitorul - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Etapa a 8-a din play-off debutează cu o adevărată finală pentru locurile de Europa League. La Ovidiu, campioana en-titre Viitorul primește vizita campioanei de acum doi ani, Astra Giurgiu, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul-Astra este live video online, vineri, de la ora 20:45.

Viitorul - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Un anunț al celor de la FRF de acum câteva zile, conform căruia Astra nu a primit licența UEFA de participare în cupele europene, părea să-i destabilizeze pe cei de la Giurgiu înainte de meciul anterior cu Poli Iași. Nu a fost așa. Astra, care a declarat prin șefii săi că va merge la TAS pentru a-și câștiga dreptul european, a învins cu 3-0 etapa trecută, iar acum merge la Ovidiu pentru a-și apăra locul 3 pe care a urcat. Dincolo, Viitorul trăiește periculos și e nevoită să învingă pentru a reveni pe locul 4.

Viitorul - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Trupa lui Hagi trece și ea printr-o formă excelentă, cu 5 goluri marcate contra FCSB-ului și a celor de la CSU Craiova în ultimele etape. Va fi așadar un meci între revigorata Astra antrenată de Gigi Mulțescu (echipă cu 3 succese consecutive) și spectaculoasa Viitorul pregătită de Gică Hagi.

Viitorul - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Până acum, între Viitorul și Astra s-au jucat 11 meciuri pe terenul gazdelor de vineri. Nu mai puțin de 6 dintre ele au revenit giurgiuvenilor, 3 dobrogenilor, iar două meciuri au fost remize. În 5 din ultimele 6 meciuri directe de la Ovidiu am avut spectacol total în teren, cu cel puțin 3 goluri marcate. În ultimul, jucat pe 2 februarie 2018 la Ovidiu, Florentin Matei și Aurelian Chițu, plecat între timp în China, au marcat golurile unei remize destul de spectaculoasă.

Viitorul - Astra LIVE VIDEO ONLINE. La pariuri, Viitorul este favorită, cu o cotă de 2,30. Astra pleacă din 3,10, însă sunt șanse ca echilibrul să crească până la ora meciului. Având în memorie istoria, la acest meci vă recomandăm un pont de siguranță: peste 1,5 goluri la cotă 1,40 și unul la risc: ”GG” la cotă de 2,10.

Viitorul - Astra LIVE VIDEO ONLINE. Ambele ponturi oferite au fost câștigătoare încă din minutul 76, atunci când tabela arăta Viitorul - Astra 1-1!

Real Madrid - Bayern Munchen, asaltul către finala Ligii Campionilor! Cele mai indicate ponturi la meciul săptămânii din... VIDEO: Real Madrid - Bayern 2-2, iar campioana Europei din 2017 își va apăra trofeul la Kiev! Norocul, Ulreich și arbitr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x