Antena Căutare

Vinde Iancu Timisoara? Autoritatile locale negociaza preluarea lui Poli

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc a declarat ca autoritatile locale se afla in negocieri avansate cu Marian Iancu pentru preluarea echipei fanion din Banat.

Timisoara joaca astazi ultimul meci al turului la Valcea, insa problemele financiare continua sa apese gruparea de pe Bega. Ultima lovitura a fost data de UEFA, care i-a obligat pe alb-violeti sa plateasca peste un milion de euro gruparii Slovan Liberec in urma transferului lui Milos Brezinsky.

Daca Marian Iancu nu doreste sa mai investeasca, autoritatile locale par dispuse sa preia echipa de la omul de afaceri bucurestean. Astfel, Consiliul Judetean Timis, Primaria Timisoara si Universitatea Politehnica vor sa se asocieze si sa cumpere 51% din actiunile clubului.

Constantin Ostaficiuc, presedintele CJ Timis a declarat ca se afla in negocieri avansate cu Marian Iancu si acesta din urma pare dispus sa renunte la calitatea de actionar majoritar la Poli.

Foto: Hepta

Patronul UT-ei socheaza: Timisoara si Bistrita nu pot promova... Dortmund bate pe Schalke si devine lider. Vezi toate rezultatele din Germania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x