Antena Căutare

Viorel Hizo: "Eram convins ca Wesley nu va pleca"

Viorel Hizo e multumit ca Wesley a refuzat oferta Stelei, 300.000 de euro la semnatura si 180.000 de euro pe un an si jumatate. Antrenorul Vasluiului e convins ca atacantul brazilian are motive sa decline o propunere din partea Stelei si sa-si doreasca sa continue la echipa moldava.

"Eu eram convins ca Wesley nu va accepta oferta Stelei. La Vaslui s-a constituit un grup de jucatori valorosi, niciunul nu-si doreste sa plece la alta echipa.

Avem o echipa foarte unita. Sunt multi jucatori care pot fi lideri, nu iese unul anume in fata. Uneori se remarca Sinmartean, alteori Wesley sau Adailton.
Fiecare jucator isi negociaza salariul. Depinde de cota fotbalistului, daca Wesley nu era de valoare, Gigi Becali nu-l oferta.

Wesley este cel mai bun jucator strain din Liga 1. El este un fotbalist care fructifica munca intregii echipe", a spus Hizo la Contraatac, pe GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Maldini despre Mutu: "Cine e asta?"... Hristo Stoicikov nu l-a iertat pe arbitrul care i-a distrus visul: "L-am scuipat de fata cu toata lumea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x