Antena Căutare

Hristo Stoicikov nu l-a iertat pe arbitrul care i-a distrus visul: "L-am scuipat de fata cu toata lumea"

Hristo Stoicikov nu-l iarta pe arbitrul francez Joël Quiniou, care i-a "distrus" visul de a accede in finala Cupei Mondiale din 1994, dupa ce nu a acordat un penalti in semifinale, in fata Italiei.

"Cand eram copil visam sa devin fotbalist, sa castig Balonul de Aur si titlul de golgeter la Cupa Mondiala. Totul s-a indeplinit. Insa cel mai mare vis al meu a fost distrus de un arbitru francez. Nu-l voi ierta niciodata", a declarat Stoicikov, in varsta de 45 de ani, la postul bulgar BNT.

La Cupa Mondiala din SUA, Bulgaria a pierdut, scor 1-2, in fata Italiei, in semifinale. Stoicikov ii reproseaza lui Quiniou ca nu a fluierat un hent in suprafata de pedeapsa comis de fundasul italian Alessandro Costacurta.

"Si-a batut joc de mine, de antrenori, de tot poporul bulgar. L-am vazut dupa meci in SUA si l-am scuipat de fata cu toata lumea", a adaugat Stoicikov.

Stoicikov a castigat Balonul de Aur in 1994, dupa ce a marcat sase goluri la Cupa Mondiala din SUA, el fiind cel mai bun marcator alaturi de rusul Oleg Salenko.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Viorel Hizo: "Eram convins ca Wesley nu va pleca"... Cristiano Ronaldo, umilit in direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x