Antena Căutare

Vointa Sibiu - Steaua 1-1/ Ronny Levy, pas gresit la debut

Steaua Bucuresti n-a putut sa treaca de nou-prmovata Vointa Sibiu, in deplasare, terminand la egalitate, scor 1-1, intr-un meci din cadrul primei etape a Ligii 1.




In minutul 36, a venit si primul gol al formatiei antrenate de Ronny Levy in noul sezon de Liga 1. Martinovici centreaza din flancul drept, iar Tatu reia cu capul de la 8 metri, fara sanse pentru Danalache.

Sibienii s-au trezit repede si profitand si de pasul inapoi facut de formatia ros-albastra si-au creat primele ocazii la poarta lui Ciprian Tatarusanu. Dupa ratarile lui Cigan si Grigore, Iulian Popa putea restabili egalitatea chiar in ultimul minut al primului mitan, insa nu gaseste poarta din marginea careului.

Dupa pauza, Steaua a iesit mult mai hotarata de la cabine si se putea desprinde in doua randuri pe tabela, insa Rusescu si Bajenaru nu l-au putut invinge pe portarul Vointei.

Ultima jumatate de ora a apartinut gazdelor. Dupa un sut expediat de Foriko, de la 30 de metri, care a trecut putin peste poarta, a venit si cea mai mare ocazie a meciului. In minutul 78, Dalbea a nimerit transversala, cu o torpila expediata din afara careului.

Eforturile ardelenilor aveau sa se concretizeze in minutul 88, atunci cand Negut a impins mingea in poarta din cativa metri, dupa ce balonul a lovit initial bara.

Pe final, Steaua s-a aruncat in atac, insa n-a reusit sa produca pericol la poarta lui Danalache, iar partida s-a terminat la egalitate.

Echipe:

Vointa:
Danalache - Forika, Apostol, Grigore, Bunea, Beza, Dalbea, Tatar - Marinescu (Negut 64), Popa (Hardau 77), Cigan (Antohi 46)

Steaua: Tatarusanu - Martinovic (G. Matei 54), Galamaz, Gardos, Latovlevici - Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Bajenaru (Radut 70) - Tatu, Rusescu (Dorinel Popa 84).


sursa foto: gsp

Turul Frantei, etapa 20-a: Cadel Evans, noul purtator al tricoului galben... F1: Mark Webber va pleca din pole position la Nurburgring...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x