Antena Căutare

Walter Zenga, în locul lui Nicolae Dică la FCSB? Gigi Becali a luat decizia finală

FCSB a început sezonul 2018-2019 al Ligii 1 așa cum era de așteptat: în genunchi. Fără nicio idee tactică, fără jucători și cu doi antrenori lipsiți de orizont, Nicolae Dică și Gigi Becali, vicecampioana a pierdut la Giurgiu, scor 0-1, cu echipa lui Marius Măldărășanu, Astra.

În ciuda faptului că roș-albaștrii nu au arătat absolut nimic, șeful FCSB, Gigi Becali, încă îi dă credit omului care conduce echipa la antrenamente, Nicolae Dică. Conștient probabil că echipa nu poate mai mult, Gigi Becali e decis să-l lase pe Dică să-şi ducă înţelegerea până la finalul sezonului regulat.

Au apărut zvonuri, după eșecul FCSB cu Astra, că Gigi Becali i-ar fi dat ultimatum lui Dică şi a început deja demersurile de a-l convinge pe Walter Zenga să revină la FCSB. Se pare că informațiile sunt eronate, garantează patronul.

”Cum poţi să dai un om afară după o etapă? Dică nu pleacă de la Steaua decât după sezonul regulat. Sau peste cinci ani! Dacă e să plece, numai după sezonul regulat! N-are rost să discutăm despre plecarea lui Dică. Ieri a început campionatul, cum... Îl dau afară?”, a spus Gigi Becali, conform digisport.

Pentru Nicolae Dică urmează două examene dificile: Rudar, în preliminariile Europa League şi duelul cu rivala Dinamo, în Liga 1. Două rezultate negative ar putea duce, mai mult ca sigur, la un cutremur pe banca tehnică a FCSB-ului.

Posibilul înlocuitor al lui Dică la FCSB, Walter Zenga, a avut un sezon dezastruos în Italia. Antrenorul care a luat titlul cu roş-albaştrii în stagiunea 2004-2005 s-a despărţit la finalul sezonului trecut de Crotone, echipă pe care a retrogradat-o în Serie B. De altfel, la ultimele 4 echipe pe care le-a antrenat, rezultatele lui Zenga au fost mai degrabă modeste.

BREAKING NEWS! Lovitură de teatru în fotbalul european: a venit decizia TAS în privința participării lui AC Milan în cup... Biletul Zilei 23.07.2018! Meciurile sigure de luni aduc un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x