Antena Căutare

Adi Popa și Iasmin Latovlevici, sub comanda lui Dică la antrenamentul FCSB! Becali a dat verdictul în privința lor

FCSB nu a fost activă aproape deloc pe piața transferurilor în această vară. La echipa lui Nicolae Dică au ajuns doar Olimpiu Moruțan și Kamer Qaka, jucători de banca de rezervă. Recent, FCSB i-a avut în curte pe doi dintre jucătorii marcanți din era Reghacampf, Iasmin Latovlevici și Adi Popa, iar în presă s-a zvonit că aceștia ar putea semna din nou cu FCSB.

Chiar azi, la antrenamentul celor de la FCSB, Iasmin Latovlevici s-a antrenat sub comanda lui Nicolae Dică, însă este exclusă o revenire a acestuia la formaţia roş-albaştrilor. În această vară, s-a speculat în presă că Latovlevici ar putea reveni la FCSB, după ce acesta s-a despărţit de Galatasaray.

Gigi Becali a făcut însă lumină şi a anunţat că nu se pune problema repatrierii lui Latovlevici, care a evouluat la FCSB în perioada 2010 - 2015. La fel se întâmplă și cu Adi Popa.

Latovlevici, nu. Avem doi. Ce facem? Luăm al 3-lea, pentru ce? Dacă apare unul de 18-19 ani care să crească, atunci investesc. Dar pentru Latovlevici ce să investesc? Nu s-a pus problema să vină. Ne-a rugat să se antreneze cu noi, i-am zis că-l primesc cu cea mai mare plăcere. Aşa am făcut şi cu Adi Popa. Din ce ştiu, Latovlevici vrea să joace în străinătate", a spus șeful FCSB.

Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE... ”U” Craiova 1948 - Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x