Antena Căutare

OFICIAL: Mihai Stoica face anunțul zilei: un jucător experimentat a semnat prelungirea cu FCSB până în 2020

FCSB nu a impresionat la capitolul transferuri în perspectiva sezonului viitor. Au venit doar Moruțan și Qaka, doi jucător de plan secund. Pe de altă parte, au dispărut din lot Budescu, transferat la Al Shabab, Alibec, dat afară, și Găman, transferat tot la Al Shabab. Astăzi, FCSB a anunțat, prin vocea lui Mihai Stoica, prelungirea contractului celui mai experimentat jucător, Mihai Pintilii.

Directorul sportiv al vicecampioanei a anunțat, într-o conferință de presă, că Mihai Pintilii (33 de ani) și-a prelungit contractul cu FCSB. Deși va împlini 34 de ani în noiembrie, mijlocașul a primit un nou angajament care se va întinde până în vara anului 2020.

”Pintilii e un jucător cu experiență și cu calități extraordinare și sunt în măsură să vă informez că a semnat acum prelungirea contractului cu FCSB. Aici cred că face Gigi diferența, pentru că poate era mai puțin riscant să aștepți să se termine campionatul și să vezi dacă mai poate sau nu. Sigur, noi știm că poate și cât de important e în vestiar și cât ne va lipsi în primele două etape, după gestul impardonabil pe care l-a făcut”, a explicat Mihai Stoica.

Mihai Pintilii este suspendat pentru primele două etape, după ce în penultima etapă din play-off, la Craiova, l-a înjurat pe arbitrul de rezervă, Octavian Șovre.

Decizia FCSB este una surprinzătoare, având în vedere faptul că însuși Gigi Becali a declarat că ”Pintilii nu mai poate!”

”Un singur jucător nu mi-a plăcut în meciul cu FC Voluntari, Pintilii. Nu mai e ăla de pe vremuri. Stă pe teren și doarme. Chiar dacă se supără sau nu, îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la Steaua și îl îmbrățișez. Dar nu mai poate juca la Steaua”, a spus Becali în februarie, după un meci cu Voluntari

UNA PE ZI! Ivana, cea mai sexy fană a Croației de la Cupa Mondială, apariții incendiare... BREAKING NEWS! Cristian Săpunaru, aproape de o forță a Ligii 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x