Căutare Live

Walter Zenga, noul antrenor al echipei Cagliari, în carantină, din cauza coronavirusului! Nu a apucat să debuteze!

Walter Zenga, noul antrenor al echipei Cagliari, a intrat în carantină, din cauza coronavirusului. Nu a apucat să debuteze pe banca italienilor, după ce a semnat, pe 3 martie. 

Walter Zenga

Walter Zenga a fost băgat în carantină timp de 14 zile, din cauză că a fost la Milano la începutul lunii martie.

Fostul antrenor al echipelor din România FCSB şi Dinamo a fost rugat de autorităţile din Peninsulă să rămână acasă, după ce a ajuns în Sardina de la Milano la începutul lunii martie.

Walter Zenga a fost prezentat la Cagliari pe 3 martie, şi atât el, cât şi o parte din staff-ul lui au intrat în carantină.

Meciurile din Serie A au fost amânate până la 3 aprilie. În acest moment, Cagliari ocupă locul 12 în Serie A, cu 32 de puncte după 25 de etape.

Walter Zenga i-a luat locul antrenorului Rolando Maran, demis de Cagliari din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultimele meciuri. Echipa din Sardinia nu a mai câştgat în campionat de 11 etape. Zenga era liber de contract, după ce se despărţise de Venezia, în urmă cu un an, în martie 2019.

Poli Iaşi vinde bilete virtuale la meciul cu Academica Clinceni, care va avea loc fără spectatori... AS Roma nu făcut deplasarea la Sevilla pentru că nu a primit permisiunea din partea autorităţilor spaniole...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri