Căutare Live

Wesley Sneijder: Aş fi putut ajunge ca Ronaldo sau Messi. Dar mie mi-a plăcut viaţa, am mai băut şi un pahar de vin

Finalist al Cupei Mondiale din 2010 cu Olanda şi câştigător al Ligii Campionilor în acelaşi an cu Inter Milano, mijlocaşul olandez Wesley Sneijder a afirmat că ar fi putut fi la fel de bun precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

"Aş fi putut ajunge ca Messi sau Ronaldo. Dar pur şi simplu nu am avut ambiţie. Am apreciat viaţa. uneori am mai băut şi un pahar de vin la cină. Leo şi Cristiano sunt diferiţi, ei au făcut numeroase sacrificii", a spus Snejider.

Mijlocaşul olandez a subliniat că nu este deranjat că nu a ajuns la fel ca Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo. "Şi cariera mea a fost incredibilă", a afirmat el, într-un interviu pentru jurnalistul italian Gianluca Di Marzio.

Sursa: News.ro

Starul MMA Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din activitate... Bonucci: Dacă Serie A se va întrerupe din nou, atunci titlul nu ar mai trebui decernat în acest sezon...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri