Căutare Live

Bonucci: Dacă Serie A se va întrerupe din nou, atunci titlul nu ar mai trebui decernat în acest sezon

Fundaşul echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, a declarat că în cazul în care campionatul Italiei se va întrerupe din nou din cauza coronavirusului, atunci titlul nu ar mai trebui decernat.

"Sper că vom duce campionatul la bun sfârşit. Dacă nu va fi cazul, vor fi multe poveşti, controverse...În cazul întreruperii, cel mai bine ar fi să nu se dea titlul. Dar, cu puţin noroc, sper că vom încheia sezonul la 2 august şi vom avea o campioană. Şi sper că aceasta va fi Juventus", a declarat Bonucci, conform Gazzetta dello Sport.

Serie A, campionat întrerupt de pandemia de coronavirus, se va relua sâmbătă, 20 iunie.

Sezonul este programat să se încheie la 2 august, cu zece meciuri de la ora locală 21.45.

Din actuala ediţie a campionatului mai sunt de jucat 12 etape şi patru restanţe.

Sursa: News.ro

Wesley Sneijder: Aş fi putut ajunge ca Ronaldo sau Messi. Dar mie mi-a plăcut viaţa, am mai băut şi un pahar de vin... Kylian Mbappe, cel mai valoros fotbalist din lume - 259,2 milioane de euro...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri