Antena Căutare

Wimbledon: Nadal si Federer, calificati in sferturi/ Roddick, eliminat surprinzator de un taiwanez

Lu Yen-Hsun, din Taiwan, a produs cea mai mare surpriza a turneului de tenis de la Wimbledon, dupa ce l-a invins pe finalistul de anul trecut si al cincelea favorit al editiei din 2010, Andy Roddick, cu 4-6, 7-6, 7-6, 6-7, 9-7 in runda a patra.


Lu a devenit primul jucator din Asia care s-a calificat in sferturile de finala ale unui turneu de Mare Slem de la japonezul Shuzo Matsuoka in 1995. El va juca in runda urmatoare cu al treilea favorit, Novak Djokovic, care a trecut peste problemele stomacale si l-a invins pe Lleyton Hewitt cu 7-5, 6-4, 3-6, 6-4.

Roger Federer, de sase ori campion pe iarba de la Wimbledon, si-a etalat forta in fata unuia dintre cei mai buni prieteni, austriacul Jurgen Melzer, pe care l-a surclasat cu 6-3, 6-2, 6-3. Melzer, care nu il mai intalnise pe Federer la seniori si care l-a succedat pe elvetian ca invingator la turneul de juniori de la Wimbledon in 1999, a revenit la 0-3 in primul set si a reusit un break pe serviciul lui Federer, insa a fost singurul succes pentru el in partida pe care Fedex a terminat-o intr-o ora si 24 de minute.

Federer il va intalni pe Tomas Berdych, cap de serie numarul 12, pentru un loc in semifinale, dupa ce acesta a trecut de germanul Daniel Brands cu 4-6, 7-6(1), 7-5, 6-3.

Numarul unu mondial, Rafael Nadal si-a regasit si el agresivitatea, dupa ce in doua meciuri a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune, si l-a zdrobit pe francezul Paul-Henir Mathieu cu 6-4, 6-2, 6-2. El va juca impotriva suedezului Robin Soderling, cap de serie numarul sase, pe care l-a invins in finala de la Roland Garros din acest an. Soderling a trecut de primul test real la Wimbledon cand l-a invins pe spaniolul David Ferrer, cap de serie numarul noua, cu 6-2, 5-7, 6-2, 3-6, 7-5.


Victor Becali: "Pentru Mutu avem contacte cu echipe din SUA si Asia"... Angel Di Maria, transferat la Real Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x