Antena Căutare

Victor Becali: "Pentru Mutu avem contacte cu echipe din SUA si Asia"

Impresarul atacantului Adrian Mutu, Victor Becali, a declarat pentru Corriere Fiorentino, ca pentru jucatorul Fiorentinei se afla in contact cu formatii din Statele Unite ale Americii si Asia, informeaza site-ul violanews.com.

"Avem contacte cu echipe americane si asiatice. Este adevarat ca daca ar merge intr-un astfel de campionat Mutu ar pierde contactul cu echipa nationala, dar in acest moment el nu are nicio conexiune cu selectionerul Razvan Lucescu. Saptamana viitoare putem avea noutati"


Conform Corriere Fiorentino, de serviciile lui Mutu sunt interesate formatiile Al Ahly (Emiratele Arabe Unite), Los Angeles Galaxy si New York Red Bulls (ambele din Statele Unite ale Americii), dar si echipe din prima liga japoneza.

Atacantul Adrian Mutu, care mai are contract cu Fiorentina pana in 2012, a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. Suspendarea lui Mutu va expira in luna octombrie.

Cupa Mondiala/ Spania - Portugalia, cel mai asteptat meci din "optimi", de la ora 21:30... Wimbledon: Nadal si Federer, calificati in sferturi/ Roddick, eliminat surprinzator de un taiwanez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x