Antena Căutare

Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat plecarea de la LA Galaxy: Am venit, am văzut, am cucerit!

Atacantul Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat, miercuri, plecarea de la echipa Los Angeles Galaxy din campionatul nord-american de fotbal (MLS).

"Am venit, am văzut, am cucerit. Mulţumesc, LA Galaxy, pentru că m-ai făcut să mă simt viu din nou! Pentru fanii echipei Galaxy: aţi vrut Zlatan, v-am dat Zlatan. Cu plăcere. Povestea continuă... Acum mă duc să mă uit din nou la baseball", a fost mesajul suedezului în vârstă de 38 de ani.

I came, I saw, I conquered. Thank you for making me feel alive again. To the Galaxy fans - you wanted Zlatan, I gave you Zlatan. You are welcome. The story continues...Now go back to watch baseball

— Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official)

Ibrahimovic, care a ajuns la Los Angeles în 2018, este la finalul contractului cu Galaxy, pentru care a marcat 53 de golurui şi a dat 17 pase decisive, în 52 de meciuri jucate, fără însă a câştiga vreun trofeu cu această formaţie.

Jucătorul suedez ar urma să semneze un contract cu AC Milan, potrivit comisarului MLS, Don Garber.

Sursa : news.ro

Șoc în fotbalul românesc! Marius Baciu, reținut de mascați la stadion! Antrenorul lui Turris a fost arestat imediat după... Elveţia, înlocuită de Bulgaria la ATP Cup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x