Antena Căutare

Zlatan Ibrahimovici are picioare de aur! Suedezul a castigat Golden Foot 2012

Premiul este echivalentul Balonului de Aur pentru fotbalistii peste 29 de ani. Ibrahimovici i-a devansat pe Drogba si Pirlo si a primit trofeul din partea legendarului Pele.

Atacantul lui PSG s-a batut cu Xavi, Raul, Drogba si Pirlo pentru trofeu. Kaka, Casillas si Puyol au fost si ei printre nominalizati. Suedezul a primit, insa, trofeul din mainile lui Pele la Monaco. Trofeul este decernat fotbalistului care aduna cele mai multe voturi pe pagina de internet a competitiei. Brazilianul Ronaldo, Del Piero si Roberto Bagio au castigat si ei trofeul care a fost infiintat in 2003.

In 1987, la 29 de ani, Rodion Camataru castiga Gheata de Aur a Europei cu 44 de goluri reusite in 33 de meciuri pentru Dinamo. Dorin Mateut a fost si el ''gheata de aur'' in 1989, la doar 24 de ani. Cel mai tare este Dudu Georgescu, care a fost tunarul Europei la 25 si 27 de ani.

Mutu este star in Corsica! Ajaccio l-a ridicat la rang de premiu ... Dinamovistii nu se intorc in "Groapa" pentru meciul cu Bistrita! Elevii lui Bonetti joaca in conditii speciale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x