Antena Căutare

Târgul de Crăciun din Piața Constituției a provocat cozi interminabile. Cât timp s-a așteptat pentru o tură cu roata panoramică

În luna decembrie, în București sunt așteptați oameni din toată țara care să participe la Târgurile de Crăciun organizate pentru amintiri de neuitat și distracție pe cinste. Astfel că din primele zile de la deschiderea acestora, cozile imense nu au ezitat să-și facă apariția, iar oamenii au avut de așteptat zeci de minute pentru a lua parte la cele mai interactive activități.

Colaj cu imagini din Târgul de Crăciun din Piața Constituției 2023 Galerie
Târgul de Crăciun din Piața Constituției a provocat cozi interminabile. | Shutterstock, Facebook

Printre cele mai cunoscute târguri de Crăciun care fac deliciul vizitatorilor în anul 2023 se numără Târgul de Crăciun din Piața Constituției, West Side Christmas Market din Drumul Taberei, Orașul lui Moș Crăciun din Parcul IOR și Laminor Winter Wonderland din Sectorul 3.

În cadrul tuturor târgurilor au apărut cozi interminabile pentru fiecare activitate desfășurată, însă timpul de așteptare de această dată a depășit orice așteptare.

Citește și: Prețuri la Târgul de Crăciun din Craiova 2023. Cât costă sarmalele, plăcintele, vinul fiert sau o poză cu Moș Crăciun

Cozile interminabile din Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Târgul de Crăciun din Piața Constituției organizat de Primăria Generală a Capitalei s-a deschis în data de 30 noiembrie, unde vizitatorii sunt invitați să admire un brad cu o înălțime de 30 de metri și să se bucure de toate aranjamentele festive până în data de 26 decembrie.

Casa lui Moș Crăciun, roata panoramică și comercianții din târg îi așteaptă atât pe cei mici, cât și pe cei mari, să ia parte la cele mai frumoase activități și să guste cele mai bune preparate din an.

Primarul capitalei a făcut un anunț pe pagina de Facebook cu privire la desfășurarea activităților din cadrul Târgului de Crăciun, prin care îi invită pe toți cetățenii să se bucure de aceste zile frumoase de sărbătoare.

„Copiii sunt aşteptaţi la Casa lui Moş Crăciun, un loc de poveste în care spiriduşii îi vor ajuta să-şi realizeze propriile scrisori cu dorinţele de Crăciun. Tot aici sunt pregătite şi ateliere de creaţie pentru cei mici, iar Moş Crăciun soseşte pe 15 decembrie, unde va rămâne până pe 24 decembrie”, a declarat Nicuşor Dan.

Citește și: Cât a ajuns să coste o porție de sarmale cu mămăliguță la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, West Side Christmas Market

Totodată, Nicușor Dan, a revenit duminică cu un nou anunț pe pagina sa de Facebook prin care a dezvăluit câți oameni au participat în primele zile la Târgul de Crăciun din Piața Constituției.

„120.000 de persoane au vizitat Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei în primele patru zile de la deschidere. Vă mulţumim şi vă aşteptăm în fiecare zi până pe 26 Decembrie!” a fost anunțul făcut de către edil.

Oamenii au așteptat chiar și două ore pentru a se urca în Roata Panoramică pentru o tură la înălțime, în timp ce alții au așteptat zeci de minute pentru a se apropia de fiecare dintre cele 130 de căsuțe festive găzduite de meșteșugari din toată țara.

Citește și: Cat costă vinul fiert la Târgul de Crăciun din București. Prețuri piperate anul acesta pentru cei care vor să guste bunătățile

Pentru că distracția provoacă foame, iar mâncărurile tradiționale sunt cele mai dorite în această perioadă, cei care plănuiesc să meargă la târgurile de Crăciun trebuie să știe și la ce costuri să se aștepte pentru că prețurile au suferit modificări față de anul trecut.

Cât costă preparatele de sărbătoare la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Iată o listă cu prețurile la unele dintre cele mai iubite preparate de sărbătoare:

  • Vin fiert: de la 13 lei / 250 ml
  • Langoși: de la 15 lei
  • Plăcinte de casă: de la 15 lei
  • Sărmăluțe cu mămăligă: de la 30 de lei
  • Cârnați afumați: de la 14 lei / 100 g
  • Pomana porcului: de la 10 lei / 100 g
  • Fasole cu ciolan: de la 10 lei / 100g
  • Ciocolată caldă: 13 lei
  • Ceai: 10 lei
  • Apa: 10 lei

Citește și: Cât costă o porție de sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un astfel de preparat

Cât costă preparatele de sărbătoare în cadrul „Laminor Wonderland”

Iată o listă cu prețurile estimative ale celor mai iubite preparate de sărbătoare:

  • Vin fiert: de la 10 lei
  • Kurtoș: de la 25 de lei
  • Porumb fiert: de la 10 lei
  • Langoș: de la 15 lei
  • Clătite: între 18 și 20 lei
  • Ciocolată caldă: de la 12 lei
Enoții și-au făcut apariția în Delta Dunării. Cum arată animalele și de ce apar atât de rar în văzul oamenilor... Cutremur în România! Seismul a fost resimțit în mai multe orașe din țară. Ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x