Antena Căutare

Cât costă o porție de sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un astfel de preparat

Cea de-a 16-a ediție a Târgul de Crăciun de la Sibiu s-a deschis pentru vizitatori de pe data de 17 noiembrie 2023. Cei care își doresc să simtă magia sărbătorilor de iarnă într-un cadru de vis și să guste din cele mai savuroase preparate trebuie să scoată o sumă mare de bani din buzunar. Iată cât costă să încerci o porție de sarmale.

Colaj cu Târgul de Crăciun de la Sibiu, sarmale și oameni care vând cozonaci Galerie
Cea de-a 16-a ediție a Târgul de Crăciun de la Sibiu s-a deschis pentru vizitatori de pe data de 17 noiembrie 2023 | Shutterstock

Pentru că una dintre cele mai frumoase perioade ale anului se apropie cu pași rapizi, majoritatea Târgurilor de Crăciun au început să își deschidă „porțile” pentru vizitatori. Atât cei mici cât și adulții așteaptă cu nerăbdarea sărbătorile de iarnă.

Magia Crăciunul și-a făcut simțită prezența în sufletele oamenilor, după ce Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost deschis. Începând cu luna noiembrie, românii și turiștii străini se pot bucura din plin de atmosfera caldă și de sărbătoare din anumite zone ale României.

Târgul de Crăciun de la Sibiu se numără printre cele mai vizitate puncte turistice în această perioadă din an. Cei care vor să petreacă momente unice alături de cei dragi și să încerce diferite preparate puse la dispoziție de sibieni în perioada 17 noiembrie 2023 - 2 ianuarie 2024 trebuie să scoată bani frumoși din buzunar.

Citește și: Orașul din România care a intrat în top 10 cele mai frumoase târguri de Crăciun 2022 din Europa. Unde îl poți vedea

Evenimentul din Piața Mare a Sibiului atrage în fiecare an mii de oameni. Luminile strălucitoare, activitățile pentru cei mici, dar și bradul spectaculos reușesc să impresioneze de fiecare dată românii, indiferent de vârstă.

Cât trebuie să plătești pentru o porție de sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu

Printre produsele pe care le putem găsi la Târgul de Crăciun din Sibiu se numără și sarmalele. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că acest preparat este preferatul românilor. De asemenea, mulți turiști calcă pe meleagurile românești pentru a încerca celebrele sarmale.

Vizitatorii își pot răsfăța papilele gustative cu o gamă largă de delicii culinare, dulciuri și băuturi tradiționale românești. De la evenimentul din Piața Mare a Sibiului nu o să lipească vinul fiert, palinca și gulașul cu fasole.

Citește și: Cât a ajuns să coste un coș de cumpărături pentru Crăciun. Prețurile care îi pun pe gânduri pe tot mai mulți dintre români

Așadar, cei care își doresc să încerce cunoscutele sarmale ale sibienilor trebuie să plătească aproximativ 35 de lei pentru două bucăți. Prețul este unul destul de ridicat având în vedere faptul că acestea au fost întotdeauna vedetele Târgului de Crăciun de la Sibiu.

De asemenea, gulașul cu fasole este căutat de către români. Astfel, pentru acest preparat trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 30 de lei (500 ml). Există și prețuri mai mici în cazul celor care vor să mănânce o porție de fasole sau varză, ce valorează în jur de 15 lei fiecare.

Cât costă să te dai în roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Sibiu

Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Sibiu este cea mai nouă atracție. Vizitatorii care vor să vadă orașul de la înălțime trebuie să plătească biletul în valoare de 30 de lei pentru o singură persoană.

Copiii sub trei ani au acces gratuit în roata panoramică. Cei care vor să aibă parte de mai multă distracție la evenimentul din Piața Mare a Sibiului pot plăti în plus și pentru alte activități, precum fotografii cu fundal de iarnă sau patinoar.

Cât ar costa un sejur de trei nopți de Crăciun sau de Revelion la pensiunea mamei regretatului Răzvan Ciobanu... Ce salariu are Klaus Iohannis. Câți bani câștigă președintele României pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x