Antena Căutare

TOŢI FANII TREBUIE SĂ LE VADĂ! Din culisele videoclipului "Sub pielea mea", Carla's Dreams. IMAGINI SENZAŢIONALE!

Imagini din cel mai recent videoclip al trupei Carla's Dreams, "Sub pielea mea", au fost publicate în exclusivitate de regizorul celui care l-a semnat

TOŢI FANII TREBUIE SĂ LE VADĂ! Din culisele videoclipului "Sub pielea mea", Carla's Dreams. IMAGINI SENZAŢIONALE!
Making of „Sub pielea mea” | Roman Burlaca

Imagini din cel mai recent videoclip al trupei Carla's Dreams, "Sub pielea mea", au fost publicate în exclusivitate de regizorul celui care l-a semnat, Roman Burlaca.

Noul hit a stârnit foarte multe reacţii din partea internauţilor datorită senzualităţii valorificate la maximum.

Din culisele filmării

Videoclipul ”Sub pielea mea” , semnat Carla's Dreams, a făcut furori în rândul internauților, acumulând peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube în doar 6 zile.

Din culisele filmării

Regizorul producție, Roman Burlaca, a venit cu detalii despre procesul de filmare. Acesta a postat pe pagina casei de producții BR Films mai multe fotografii pentru a hrăni curiozitatea fanilor.

Din culisele filmării

"Băi,oameni buni! Bună băieţi! Videoclipul nu este deloc pervers sau porno sau altceva... transmite un mesaj pe care trebuie să-l înţelegi... un gând.... o fantezie... o dorinţa....amintiri...e greu?? Bună treaba băieţi! În sfârşit genu' muzical şi adevăratele mesaje ce le vrem simţite încep să revină prin Carla s Dreams.. BIG UP!", a scris un internaut.

CEA MAI GREA LOVITURĂ pentru FUMĂTORI: de azi nu se mai fumează în spaţiile închise din România... ÎŢI DOREŞTI GEMENI? Satul cunoscut drept "tărâmul gemenilor", la câţiva paşi de graniţa cu România. MOTIVUL e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x