Antena Căutare

Vremea 13 august 2019. Cod galben de caniculă și disconfort termic

Vremea va fi caniculară și astăzi. Disconfirtul termic va fi accentuat în zonele de câmpie și de podiș, aici indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Află cum va fi vremea în București.

Vremea va fi caniculară și astăzi. Disconfirtul termic va fi accentuat în zonele de câmpie și de podiș, aici indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Află cum va fi vremea în București.

ANM, cod ganben de caniculă până astăzi, 13 august 2019.

Vremea 13 august 2019. Potrivit meteorologilor, în această zi temperaturile maxime se vor încadra în general între 32 și 37 de grade. Cerul va fi senin, exceptând regiunile vestice și nordice precum și în zonele montane aferente acestora, unde pe parcursul nopții vor fi manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea înnorărilor și perioade în care, pe arii în general restrânse, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și foarte probabil vijelii. Pe spații mici se vor acumula cantități de apă însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi pe creste. (stirimeteo.com)

Vremea în București. În Capitală vremea caniculară va persista la orele amiezii, atunci când disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 19…20 de grade.

Meteo 13 august. Cod galben de caniculă

Valul de căldură va persista și se va intensifica îndeosebi în cursul zilelor de luni (12 august) și marți (13 august) în toate zonele de câmpie și de podiș, unde disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi.

Temperaturile maxime, cu mult mai mari decât mediile climatologice specifice perioadei, se vor situa frecvent între 33 și 36 de grade, mai ridicate până spre 37...38 de grade, duminică (11 august) în sud-vestul țării, iar luni (12 august) și marți (13 august) în vest, nord-vest și local în sud. Pe arii restrânse, nopţile vor fi tropicale (temperaturi minime ce nu vor coborî sub 20 de grade).

Prins pe străzi cu 50.000 de ţigări de contrabandă! Ce pedeapsă va primi bărbatul de 50 de ani... Curs valutar 13 august 2019. Dolarul scade considerabil, euro crește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x