Antena Căutare

A nins în Munții Bucegi, în mijlocul lunii iulie, după nouă ani! Meteorolog: ”Au fost temperaturi foarte scăzute față de normal!”

Vremea rece din România a adus ninsoare în Munții Bucegi, unde pe Vârful Omu au căzut fulgi de nea timp de mai bine 15 minute. De asemenea, maxima zilei a fost de doar două grade Celsius, iar estimările meteorologilor nu sunt deloc bune. 

Vremea rece din România a adus ninsoare în Munții Bucegi, unde pe Vârful Omu au căzut fulgi de nea timp de mai bine 15 minute. De asemenea, maxima zilei a fost de doar două grade Celsius, iar estimările meteorologilor nu sunt deloc bune.

Citește și: Meteo 10 iulie 2019. Vreme extremă în ultimele ore! A nins în România

Meteorologul Sergiu Olteanu de la Vârful Omu a postat pe Facebook imagini cu ninsoarea.

”Nu e lapoviţă, e ninsoare! Poimâine plecăm la mare?”, a scris Sergiu, iar o utilizatoare a reţelei de socializare a comentat imediat: „Vis ... de iarnă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sergiu Olteanu a declarat, potrivit Mediafax, că a nins în toată regula, la Vârful Omu, timp de 15 minute.

Citește și: România, între ploi torențiale și temperaturi ce depășesc 30 de grade Celsius! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

”Nu a fost lapoviţă. A fost ninsoare timp de 15 minute. Acum e ok, s-a luminat, aproape că iese şi soarele. Minima zilei a fost de 0 grade Celsius, iar maxima de două grade, până acum. A fost o aversă”, a spus meteorologul de la Vârful Omu.

Întrebat dacă a mai nins în România, în luna iulie, acesta a declarat că s-a mai întâmplat în urmă cu nouă ani.

”S-a mai întâmplat (să ningă în iulie- n.r). Acum 9 ani. Dar parcă nu aşa sever. Au fost temperaturi foarte scăzute faţă de normal, averse cu precipitaţii mixte, lapoviţă, ninsoare. Încă patru, cinci zile tot aşa se anunţă”, a menţionat Sergiu Olteanu.

Vremea 15 - 28 iulie 2019. Află când scăpăm de ploi și frig... Ploi torenţiale şi furtuni în mai multe zone din Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x