Antena Căutare

Meteo 10 iulie 2019. Vreme extremă în ultimele ore! A nins în România

Meteo 10 iulie 2019. Vremea ne-a luat total prin surptindere! Noaptea trecută, în România, a nins în toiul verii. Temperaturile scăzute, din județul Maramureș, la o altitudine de peste 2.300 de metri au adus ninsoarea.

Meteo 10 iulie 2019. Vremea ne-a luat total prin surptindere! Noaptea trecută, în România, a nins în toiul verii. Temperaturile scăzute, din județul Maramureș, la o altitudine de peste 2.300 de metri au adus ninsoarea.

Vremea 10 iulie 2019. Potrivit meteorologilor ANM, cerul va fi variabil, dar se vor semnala înnorări temporar accentuate după-amiaza și pe parcursul nopții, mai ales în zona montană, precum și în sud și sud-est.Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului. Vremea va fi destul de răcoroasă în majoritatea zonelor, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade.

Vremea 8 - 14 iulie 2019. În această săptămână valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, nord-estice și centrale. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului.

Meteo 10 iulie. A nins în România

În noaptea trecută temperaturile au scăzut considerabil pe Vârful Pietrosu Rodnei, județul Maramureș, la o altitudine de peste 2.300 de metri.

Potrivit mediafax.ro, primarul orașului Borșa, Sorin Timiș, a declarat: „În ultimele trei-patru zile vremea s-a răcit treptat, iar în noaptea de marți spre miercuri a fulguit sus pe munte, astfel că avem prima zăpadă pe Vârful Pietrosul Rodnei, la peste 2.300 de metri altitudine, înregistrată în luna iulie. Temperatura scăzută din noaptea de marți spre miercuri a adus prima zăpadă pe cel mai înalt vârf montan din Borșa, au fost, cred, zero grade. Sus pe vârf era cernut alb. În luna iulie eu nu îmi aduc aminte să fi nins, în urmă cu 15 ani, în luna august, a mai fost o fulguială sus pe munte, dar nu în iulie”

Citește și:

ANM anunță schimbări drastice de temperaturi. Cum va fi vremea până la finalul lunii iulie

Prognoza meteo pe două săptămâni. Vremea se răceşte, se încălzeşte şi iar se răceşte

Vremea 10 iulie 2019. Ploile nu se opresc nici miercuri... Se strică vremea! Iulie aduce frig și temperaturi de 15 grade, inclusiv săptămâna viitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x