Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Alertă meteo! Cod Roșu: grindină, ploi torențiale și vijelii

Vremea 10 iunie 2019. ANM a emis un Cod Roșu de grindina, de dimensiuni medii si posibil mari, ploi torentiale si vijelii. Afla care sunt zonele vizate de alerta meteo.

Vremea 10 iunie 2019. ANM a emis un Cod Roșu de grindină, de dimensiuni medii și posibil mari, ploi torențiale și vijelii. Află care sunt zonele vizate de alerta meteo.

Vremea de luni, 10 iunie 2019, aduce instabilitate în sudul și în estul țării, unde îndeosebi după-amiază local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Astfel de fenomene se vor semnala și în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, însă doar în mod izolat. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei) și 27-32 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Citește și: Meteo 10 iunie. Cod portocaliu: averse torențiale, grindină și vijelii

ANM, meteo 10 iunie - COD ROȘU

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o avertizare meteo de tip cood roșu.

Avertizarea meteo este valabilă în intervalul 10-06-2019 ora 19:10 până la : 10-06-2019 ora 19:40

Codul roșu vizează Județul Arad: Sebiș, Buteni, Almaș, Tauț, Bârsa, Archiș, Dieci, Chisindia, Dezna, Cărand, Moneasa, Ignești;

În intervalul menționat se vor semnala: grindină de dimensiuni medii și posibil mari, averse care vor cumula 45-50 l/mp, din date radar în zona s-au cumulat cantități de apă de peste 50 l/mp; vijelie puternică

Citește și: Meteo 10 - 23 iunie 2019. Vremea se încălzește dar nu scăpăm de ploi

Recomandari