Antena Căutare

Vremea 11 iunie 2019. Instabilitate atmosferică și temperaturi de peste 32 de grade

Vremea 11 iunie 2019. Potrivit meteorologilor, vremea se mentine instabila in majoritatea regiunilor tarii, in acelasi timp o sa avem parte de temperaturi maxime de peste 32 de grade. ANM a emis o noua averizare meteo de vreme severa pana pe 11 iunie la ora 23. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 11 iunie 2019. Potrivit meteorologilor, vremea se menține instabilă în majoritatea regiunilor țării, în același timp o să avem parte de temperaturi maxime de peste 32 de grade. ANM a emis o nouă averizare meteo de vreme severă până pe 11 iunie la ora 23. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 11 iunie 2019. Marți vor mai cădea unele averse slabe de ploaie local în jumătatea estică a teritoriului și numai izolat în vest, potrivit prognozei Vremea.ro. Vântul va sufla moderat spre tare în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș, 27-32 de grade în Banat și Crișana și 25-30 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în sudul litoralului.

Vremea în București. ANM anunță: vremea va fi în general instabilă și, în special după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27 - 29 de grade, iar cea minimă de 16 - 17 grade.

Citește și: Vremea de Rusalii 2019. Prognoza meteo de Rusalii la mare și la munte

ANM, avertizare meteo 10 - 11 iunie 2019

Avertizarea meteo este valabilă în intervalul 10 iunie ora 10 - 11 iunie ora 23.

Prognoza meteo anunță: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate.

Potrivit ANM, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor și serilor.

Citește și: Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile: Când scăpăm de ploi

Surse: vremea.ro, meteoromania.ro

Alertă meteo! Cod Roșu: grindină, ploi torențiale și vijelii... Vremea București azi. Alertă meteo averse și descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x