Antena Căutare

ANM a emis avetizare pentru vreme rea: Cod galben de furtună în toată țara

Vremea rea și instabilă cuprinde toată țara. ANM a emis o avertizare meteo care intră în vigoare astăzi, de la ora 15.00 și este valabilă până vineri, ora 10.00, timp în care va ploua torențial, cu tunete și fulgere și nu este exclus să apară și căderi de grindină.

Vremea rea și instabilă cuprinde toată țara. ANM a emis o avertizare meteo care intră în vigoare astăzi, de la ora 15.00 și este valabilă până vineri, ora 10.00, timp în care va ploua torențial, cu tunete și fulgere și nu este exclus să apară și căderi de grindină.

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și izolat 40 l/mp.

ANM a emis si un cod galben de vreme rea in sud-vestul țării

Codul este valabil de azi, ora 18.00, până mâine, ora 10.00. În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraș-Severin, Timiș și local în județul Hunedoara se vor semnala averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.

ANM, avertizare meteo de ultimă oră. Cod galben de ploi în șase județe... Vremea în București 14 - 17 mai. ANM, prognoză meteo specială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x