Antena Căutare

ANM, prognoza meteo. Vremea în februarie 2019

Vremea în februarie 2019. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo speciala pentru luna februarie. Afla cum va fi vremea in luna lui Faurar. Vremea pe o luna.

Vremea în februarie 2019. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo specială pentru luna februarie. Află cum va fi vremea în luna lui Făurar. Vremea pe o lună.

ANM, prognoza meteo. Vremea 4-11 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țării, abatere termică pozitivă ce va fi mai accentuată în regiunile centrale și sudice.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi excedentar în sud-vestul țării și în general deficitar în regiunile centrale, nordice și nord-vestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea 11-18 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni în regiunile centrale, vestice și nordvestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi ușor deficitare în cea mai mare parte a țării.

ANM, prognoza meteo. Vremea 18-25 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice perioadei în nord-estul țării și la munte, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile estice și sud-estice, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

ANM, prognoza meteo. Vremea 25 februarie-4 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nord-vestice.

Vremea în weekend, 1-3 februarie 2019. Temperaturi de până la 20 de grade Celsius... Temperaturi record în weekend! Zonele în care se vor înregistra 17 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x