Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Antitalent

ANM: val de caniculă în weekend. Temperaturi de 37 de grade la umbră

Romania se topeste! ANM a anuntat temperaturi intre 35 si 37 de garde la umbra in weekend. Canicula aduce un disconfort termic ridicat. Vremea 8 - 12 august 2019.

România se topește! ANM a anunțat temperaturi între 35 și 37 de garde la umbră în weekend. Canicula aduce un disconfort termic ridicat. Vremea 8 - 12 august 2019.

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, în regiunile din jumătatea de sud a ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Vremea 8 - 12 august 2019. Meteorologii susţin că în următoarele zile temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 şi 34 de grade, şi vor fi mai ridicate, spre 35-37 de grade, joi local în sudul şi estul ţării, vineri şi sâmbătă pe arii restrânse în sud, iar duminică în toate zonele de câmpie şi podiş.

ANM, prognoza meteo. Temperaturile minime nocturne se vor situa, local, în jurul a 20 de grade, mai ales în Câmpia Română, pe litoral şi în Dealurile de Vest, mai anunţă meteorologii.

Vremea 12 - 18 august 2019: Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Prognoza meteo august. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în regiunile centrale, nordice și nordestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Sursa: mediafax.ro

Citește și:

Vremea 12 - 18 august 2019 (vremea pe regiuni)

Pericol uriaș pentru omenire! Încălzirea globală deschide „porta iadului” din Siberia​